De ce trebuie sa investiti in servicii de coserit? - 4 motive bine intemeiate1. Pentru prevenirea incendiilor. Un cos de fum necuratat poate cauza propagarea unui incendiu care vine la pachet cu fum dens, miros intens, zgomot puternic de spargere. Astfel de incendii au tendinta sa arda incet si sa nu devina vizibile inainte de a se raspandi foarte mult. Din cauza temperaturii ridicate pot patrunde in structura peretilor. Acest lucru poate determina aprinderea rapida a oricarui obiect inflamabil. Un cos de fum necuratat se infunda cu funingine si creozot, o substanta naturala tip gudron, folosita ca produs secundar in arderea lemnului.

2. Pentru protectia sanatatii dumneavoastra si a intregii familii. Adesea cosurile infundate presupun acumularea de gaze toxice pentru organismul uman. Este vorba despre monoxidul de carbon (CO) atat de periculos pentru aparatul respirator uman. Anual, zeci de oameni din intreaga lume mor din cauza intoxicarii cu CO, lucru cauzat in mare parte si de intretinerea necorespunzatoare a semineelor si a hornurilor. Chiar si o cantitate redusa de CO poate provoca dureri de cap, greata, ameteala si stari de confuzie. Pentru prevenirea acumularii monoxidului de carbon in cosurile de fum, se recomanda curatarea lor periodica intr-un mod profesionist.

3. Pentru evitarea daunelor provocate de fumul in exces. Daca nu este curatat in mod regulat, cosul de fum se infunda cu funingine. Acest lucru ingreuneaza procesul de eliminare a fumului ceea ce inseamna ca in final acesta va patrunde in interior. In cele din urma funinginea inestetica se poate depune chiar pe mobilier.

4. Pentru ca este obligatoriu prin lege. In Romania curatarea cosurilor de fum este reglementata prin Hotararea de Guvern nr. 537/2007 din 06.06.2007 Publicata in Monitorul Oficial, Partea I nr 395 din 12.06.2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor. Neexecutarea verificarilor necesare, repararilor si curatarii periodice a cosurilor de fum (minim o data pe an) constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda de la 500 la 1000 de lei.

Firma Peplus Instal Control S.R.L. este in colaborare cu S.C. Bumerang Impex S.R.L.

ATENTIE! Curățarea coșurilor de fum nu este opțională!

Partener oficial:

BUMERANG IMPEX S.R.L.
 
Bumerang_impex_logo-2
 

De ce?

Inspectia in detaliu si curatarea cosurilor de fum previne, detecteaza si corecteaza riscurile ce ar putea pune in pericol sanatatea, siguranta familiei si caminului dumneavoastra. Contactati-ne azi pentru a avea certitudinea functionarii corespunzatoare a centralelor termice, semineelor sau sobelor care va incalzesc locuinta.

Peplus Instal Control va ofera servicii profesionale complete de verificare, curatare si autorizare a cosurilor de fum.

Firma noastra detine la momentul actual prima si unica Centrala profesionala de coserit din Romania


10 Avantaje de top care ne recomanda

1. Autorizare. Firma noastra este autorizata pentru servicii de coserit si bifeaza excelent toate standardele de siguranta si calitate in domeniu

2. Experienta. Avem o echipa de experti autorizati in curatare seminee si cosuri de fum, oameni foarte bine instruiti din punct de vedere tehnic, intotdeauna la curent cu noile norme europene in domeniu, echipamente, informatii si tehnici. Cosarii Peplus Instal Control aleg intotdeauna cea mai buna pozitie pentru instalarea cosurilor de fum, le dimensioneaza perfect, monteaza seminee si cosuri de fum in concordanta cu normele ce reglementeaza regimul inaltimilor; cunosc in amanunt principiile de functionare ce stau la baza cosurilor de fum, sobelor, centralelor termice, semineelor si altor distribuitoare de caldura.

3. Profesionalism. Specialistii nostri efectueaza inspectii amanuntite inainte de a incepe lucrarile de intretinere sau reparatie.

4. Expertiza. Avem experienta si expertiza tehnica in restaurarea cosurilor de fum.

5. Bune practici. Expertii nostri vor promova bunele practici si acolo unde este cazul ii vor avertiza pe clienti cu privire la siguranta si masuri de preventie.

6. Instrumentar de lucru ultra-modern. Peplus Instal Control S.R.L. dispune de aparatura tehnica sofisticata pentru ca verificarea si curatarea cosurilor sa se realizeze la standarde europene - avem inclusiv camere pentru inspectii video pertinente.

7. Adeverinte coserit. In urma executarii operatiunilor de verificare, eliberam rapoarte de constatare, adeverinte de coserit si recomandari (acolo unde este cazul).

8. Inovatie. In prezent dispunem de prima si unica centrala profesionala de coserit din Romania.

9. Calitate. Lucram cu furnizori de calitate din Franta si Romania pentru a livra de fiecare data lucrari sigure, solide si durabile.

10. Preturi avantajoase. Pentru clientii nostri oferim cel mai bun raport calitate - pret. Din punct de vedere al costurilor punem intotdeauna accent pe transparenta si comunicare. Nu percepem taxe ascunse!

error: Conținut protejat